X

طرح های تحقیقاتی

  طرح های تحقیقاتی دکتر داود وهاب زاده

  1. بررسی ارتباط شاخص تغذیه سالم (HEI) با شاخص کبد چرب (FLI) و میزان آنزیم های کبدی در مطالعه کوهورت روانسر

  2. ارزیابی وضعیت تغذیه بیماران بستری در بخش های مراقبت ویژه بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام بر اساس شاخص نوتریک اسکور و ارتباط آن با وضعیت بیمار و پیامدهای بستری

  3. تأثیر آموزش مهارت های معنوی بر سلامت معنوی دانشجویان جدیدالورود پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ایلام در سال ۱۴۰۲

  4. بررسی ارتباط بین تبعیت از رژیم غذایی پیش التهابی با شاخص‌های عملکرد کلیه در بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیوی مرحله ۳ تا ۵ مراجعه کننده به بیمارستان رازی شهر ایلام در بازه زمانی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

  5. بررسی حساسیت و ویژگی پرسشنامه ی The Canadian Diabetes Risk در پیش بینی بروز دیابت در افراد بالای ۲۰ سال مراجعه کننده به مراکز بهداشت در شهر ایلام در سال ۱۴۰۱و ۱۴۰۲

  6. بررسی تأثیر آموزش بهداشت بر کاهش مصرف نمک در زنان میانسال در معرض پرفشاری خون شهر ایلام

  7. بررسی وضعیت مکمل یاری مواد مغذی بدنبال تداخلات دارو-ماده مغذی ایجاد شده در بیماران بستری در آی سی یو ی بیمارستان امام خمینی ارومیه در نیمسال اول ۱۴۰۰

  8. بررسی ارتباط بین سابقه مصرف مکمل های غذایی در یک سال اخیر و شدت بیماری کووید-۱۹

  9. بررسی تاثیر مداخله آموزشی تغذیه بر سواد تغذیه ای، شاخص های خونی و آنتروپومتریک وضعیت تغذیه در بیماران همودیالیزی مراجعه کننده به بیمارستان شهید مصطفی خمینی شهر ایلام در سال ۱۴۰۱

  10. بررسی اثربخشی برنامه ملی مکمل یاری ویتامین D و تعیین دوره مناسب مکمل یاری جهت بهبود سطح سرمی آن، پروفایل لیپیدی و وضعیت وزنی در زنان میانسال ارومیه

  11. بررسی تاثیر برنامه آموزشی و پیگیری تلفنی توسط پرستار بر میزان تبعیت از رژیم درمانی در بیماران دیالیزی مراجعه کننده به بیمارستان طالقانی شهر ارومیه در سال ۱۳۹۸-۱۳۹۷

  طرح های تحقیقاتی دکتر اسماء سالاری مقدم

  1. ارتباط شاخص انسولین، بار انسولین و شاخص گلیسمی، بار گلیسمی رژیم غذایی با سندرم متابولیک در کوهورت دهگلان

  2. بررسی ارتباط بین تبعیت از رژیم غذایی پیش التهابی با شاخص‌های عملکرد کلیه در بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیوی مرحله ۳ تا ۵ مراجعه کننده به بیمارستان رازی شهر ایلام در بازه زمانی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

  3. ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده و خطر ابتلا به سرطان پروستات: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز

  4. بررسی ارتباط دریافت غذایی اسیدهای چرب تک غیر اشباع با خطر مرگ و میر ناشی از همه علل، بیماری های قلبی-عروقی و سرطان: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز دوز-پاسخ بر روی مطالعات کوهورت

  5. بررسی ارتباط بین تبعیت از رژیم غذایی مایند (MIND) و سندرم روده تحریک پذیر

  6. بررسی ارتباط دریافت غذایی اسید های آمینه شاخه دار با چاقی عمومی و چاقی شکمی: آنالیز ثانویه بر روی داده های مطالعه سپاهان

  7. ارتباط مصرف الکل با خطر شکستگی استخوان: مرور سیستماتیک و متاآنالیز مطالعات مشاهده ای

  8. ارتباط دریافت رژیمی و سطوح پلاسمایی لینولئیک اسید و خطر مرگ و میر: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز

  9. بررسی برهمکنش نمایه التهابی رژیم غذایی Dietary Inflammatory Index)) با اختلالات روانی در سندرم روده تحریک پذیر IBS)) با استفاده از مدل معادلات ساختاری SEM))