X

  1. تربیت دانش آموختگان متعهد، خلاق، با دانش و مهارت کافی منطبق با بالاترین و مناسبترین استانداردهای آموزشی در زمینه علوم تغذیه، در سطح ملی و بین المللی، جهت پاسخگویی به نیازهای جامعه، منطقه و کشور در بخش سلامت و امنیت غذایی

  2. گسترش مرزهای دانش و فن‌آوری در حیطه‌ی علوم غذا و تغذیه متناسب با نیازها و فرهنگ جامعه

  3. حفظ روزآمدی دانش و ارتقا توانمندی‌ها و مهارت‌های حرفه‌ای فراگیران و دانش‌آموختگان رشته های مختلف متناسب با تغییرات علمی و فناوری از طریق یادگیری های مادام‌العمر

  4. فراهم نمودن فضای فرهنگی و اجتماعی مناسب و نهادینه کردن ارزش‌های والای انسانی و اسلامی و پیروی از اصول اخلاقی و برقراری عدالت در فعالیت های آموزشی و ارائه خدمت به فراگیران و افراد جامعه

  5. مبنا قرار دادن سیاست های کلی سلامت در سطح ملی و منطقه ای، سند چشم انداز ملی، نقشه جامع علمی کشور، سند سلامت و سند تحول آموزش در شکل دهی و تدوین اهداف و راهبردهای دوره و گروه آموزشی تغذیه

  6. تلاش و مشارکت مستمر در آموزش و آگاه سازی افراد جامعه در خصوص الگوهای غذایی سالم و منطبق با فرهنگ و ارزش های جامعه در راستای کمک به حفظ و ارتقاء سلامت و پیشگیری از بیماری ها و پاسخ گویی به نیازهای در حال تغییر جامعه در حوزه غذا و تغذیه