تجهیزات برودتی ازمایشگاهیخچال
-4 c:
محیط کشت و بافر ها
1در صورت آلودگی با مایعات بیولوژیک با محلول سفید کننده - 10 % باید ضد عفونی و تمیز شود.
2 هر شش ماه یک بار یخچال تمیز گردد .
3 دمای یخچال از روی دماسنج کالیبره طبق دستورالعمل روزانه ساعت - 10 در فرم مخصوص ثبت شود.
4 دماسنج نصب شده در یخچال سالی یک بار توسط مراجع ذیصلاح کالیبره شود.
5 نظافت عمومی دستگاه شامل گردگیری با گاز آغشته به الکل - 70 درصد به صورت هفتگی انجامپذیرد
فریزرc 80 -:
سرم ها ، آنزیم ها و اسید های آمینه غیر ضروری،گلوتامین ، پیروات ، آنتی بیوتیک ها
1 در صورت خراب شدن فریزر سریعا با شرکت پشتیبانی که شماره آن بر روی شناسنامه دستگاه قید شده، تماس گرفته شود و موجودی آن به یخچال دیگری منتقل گردد.
2 لاستیک دور درب فریزر کنترل شود. دمای فریزر از روی دماسنج کالیبره طبق دستورالعمل روزانهساعت 10 در فرم مخصوص
3 هر شش ماه یک بار فریزر تمیز گردد.
4 دماسنج -نصب شده در فریزر سالی یک بار توسط مراجع ذیصلاح کالیبره شود.
5 نظافت عمومی دستگاه شامل گردگیری با گاز آغشته به الکل - 70 درصد به صورت هفتگی انجام
پذیرد.
تانک ازت-196 c:
نگهداری طولانی مدت سلولها و نمونه هایبیولوژیک
1در صورت خراب شدن فریزر سریعا با شرکت که شماره آن بر روی درب فریزر نصب می باشد تماس گرفته شود و موجودی آن به فریزر دیگری منتقل گردد.
2 فریزر - c ° -80 باید هر سال فریز و دفریز شود.)باید موجودی داخل آن خالی شود و فریزر خاموش گردد وپس از تمیز کردن دوباره روشن شود.
3 لاستیک دور درب فریزر کنترل شود.
4 هفته ای یک بار برفک درب فریزر تمیز گردد.
5 دمای یخچال از روی دماسنج کالیبره روزانه ساعت - 10 در فرم مخصوص ثبت شود.
6 نظافت عمومی دستگاه شامل گردگیری با گاز آغشته به الکل - 70 درصد به صورت هفتگی انجامپذیرد.
نکات مربوط به بخچال و فریزر اتاق کشت:
فضای داخل یخچال و فریزر تقسیم بندی شده و هر دانشجو باید وسایل مربوط به خود را با نام و تاریخ درفضای مربوطه به خود بگذارد.
دانشجو باید مراقب باشد درب یخچال و فریزر باز نماند.
دانشجویان موظفند بعد از دفاع پایان نامه وسایل مربوط به خود را از یخچال و فریزر خارج، ظروف راشسته و تحویل گروه دهند.
ملزومات اتاق کشت باید در یخچال و فریزر اتاق کشت باشند.